• Slide 4

  TERVETULOA

  OPPIMAAN YHDESSÄ!

  Valmistaudu unelmiesi uraan Työväen Akatemiassa!

  lue lisaa

 • Slide 1

  Entä jos tulevaisuutesi näyttäisikin tältä?

  Valmistaudu unelmiesi uraan Työväen Akatemiassa.

  lue lisaa

 • Slide 2

  OMANNÄKÖINEN ELÄMÄ

  ALKAA AKATEMIASSA!

  Valmistaudu unelmiesi uraan Työväen Akatemiassa.

  lue lisaa

 • Slide 3

  VUOSI AKATEMIASSA =

  ENSIMMÄINEN VUOTESI

  YLIOPISTOSSA!

  Valmistaudu unelmiesi uraan Työväen Akatemiassa.

  lue lisaa

Tervetuloa opiskelemaan Työväen Akatemiaan

Työväen Akatemia on jo pitkään tarjonnut laajan ja mielenkiintoisen valikoiman eri oppiaineita. Meiltä löydät muu muassa historian opinnot, humanistiset opinnot, kauppatieteelliset opinnot sekä oikeustieteen opinnot. Käyttäytymistieteellisten opintojen joukosta löydät kasvatustieteen opinnot sekä psykologian opinnot. Kielten opintojen joukossa on mm. englannin kielen opinnot, espanjan kielen opiskelu sekä paljon muuta.

Astu omannäköiseen elämään

Älä tuhlaa aikaa, tule Akatemiaan! Kansanopistossa opiskelet täysipainoisesti vuoden ja tutustut sinua kiinnostaviin oppiaineisiin. Vuoden jälkeen tiedät paremmin, mihin haluat suunnata.Lue lisää


Sinä päätät, miltä tulevaisuutesi näyttää

Oletko kiinnostunut yhteiskunnasta tai ihmisen psykologiasta? Onko teatteri intohimosi? Unelmoitko kielillä puhumisesta tai kauppatieteen opinnoista? Monipuolisesta tarjonnastamme löydät juuri sinulle sopivat opinnot.Lue lisää


Katso esittelyvideomme

"Opetus on monipuolista ja hyvää, mukavat opettajat, jotka osaavat asiansa ja antavat hyvin eväitä yliopisto-opiskeluun".

"Kirjasto on todella viihtyisä ja koko kampus ympäristönä seesteinen ja miellyttävä. Luonnonläheisyys rauhoittaa ja auttaa keskittymään".

© TYÖVÄEN AKATEMIA 2013.