Oppiaineet Käyttäytymistieteet Psykologian opinnot

Psykologian opinnot Akatemiassa!

Ammattihaaveena psykologi tai psykoterapeutti? Psykiatriseen hoitotyöhön erikoistunut sairaanhoitaja? Mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyön sosionomi?

Psykologian opinnot Akatemiassa valmentavat sinua yliopistoon. Tarjoamme psykologian 25 op perusopinnot Turun yliopiston tutkintovaatimusten mukaan. Opinnot hyväksiluetaan kaikissa Suomen yliopistoissa riippumatta siitä, mihin yliopistoon olet hakemassa.

Psykologian opintojen lisäksi voit vuoden aikana myös suorittaa yliopistojen pakolliset kieli- ja viestintäopinnot: englanti, toinen kotimainen, tieteellinen kirjoittaminen sekä puheviestintä. Lisäksi osallistut koko lukuvuoden kestävään tilastotieteen valmennusohjelmaan.

Persoonallisuustestit ja itsetuntemus

Saat tukea ammatinvalintaasi ja kehität itsetuntemustasi lukuisten persoonallisuus- ja kykytestien avulla. Tarvittaessa voit osallistua myös laillistetun psykologin tarjoamaan uraohjaukseen.

Pääsykoevalmennus ja soveltuuvuuskoeharjoitukset

Psykologian opinnot ovat jo itsessään hyvää valmennusta pääsykokeisiin. Lisäksi tarjoamme valmennuksen yliopistojen psykologian pääsykokeisiin. Osallistut myös toisen vaiheen soveltuvuuskokeiden haastattelu- ja ryhmäkeskusteluharjoitukseen.

Lisätietoja psykologian opinnoista voit kysyä suoraan linjan vastaavalta opettajalta: (lomalla 14.6. - 16.8.)

KM, laillistettu psykologi Jaana Hiltunen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(09) 5404 2434

Lisätietoja
(09) 5404 240
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© TYÖVÄEN AKATEMIA 2013.