fbpx

Avoimet tehtävät

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa.  Olemme oppimisympäristönä yhteisöllinen, kohtaava ja opiskelijoiden omaa toimijuutta vahvistava. Tehtävänämme on ohjata opiskelijoita aktiiviseen kansalaisuuteen ja edistää yhteiskunnan kehittymistä paremmaksi.

Etsimme ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme …

Opintosihteeriä

… määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Toimenkuvaan kuuluu opiskelijoiden neuvonta opiskeluun ja hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Opintosihteeri huolehtii opiskelijahallinnosta, erilaisten todistusten laatimisesta, tenttien järjestämisestä ja tekee laajasti yhteistyötä mm. eri korkeakoulujen ja viranomaisten kanssa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta, hyvää yhteistyökykyä ja palvelualttiutta, kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta, sujuvaa tieto- ja viestintätekniikan osaamista sekä sujuvaa suullista englanninkielentaitoa. Katsomme kokemuksen opiskelijahallinnosta tai vastaavista tehtävistä eduksi.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja hyvät työn tekemisen puitteet. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta-ja kulttuuriseteleillä ja hyvällä työterveyshuollolla. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on kokemuksestasi riippuen noin 2300-2500 euroa/kk. Sijaisuus kestää alustavasti elokuuhun 2022 saakka.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 22.11. mennessä osoitteeseen hakemukset@akatemia.org. Lisätietoja tehtävästä antavat opintosihteeri Marjo Nostaja 0401763581 ja rehtori Airi Palosaari 0445793165.

Scroll Up
×