fbpx

Avoimet tehtävät

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa.  Olemme oppimisympäristönä yhteisöllinen, kohtaava ja opiskelijoiden omaa toimijuutta vahvistava. Tehtävänämme on ohjata opiskelijoita aktiiviseen kansalaisuuteen ja edistää yhteiskunnan kehittymistä paremmaksi.

Etsimme ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme …

SUURTALOUSKOKKIA

… vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen opistomme ravintolan valmistuskeittiöön. Tehtävänkuvaan kuuluvat normaalit keittiön työt, ruuan valmistus ja ravintolamme palvelutyöt. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä silloin tällöin. Toimit ravintolapäällikkömme tukena ja varahenkilönä keittiön vastuualueella.

Tehtävä edellyttää alan koulutusta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa.  Arvostamme alan työkokemusta, anniskelupassia ja innokkuutta monipuoliseen kasvis- ja vegaaniruokien valmistamiseen perinteisten ruokien ohella.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, liikunta- ja kulttuurisetelit ja hyvän työterveyshuollon. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Voit myös esittää palkkatoivomuksen.

Työ alkaa viimeistään 24.8. Lähetäthän meille hakemuksesi ja cv:si 20.5. mennessä osoitteeseen hakemukset@akatemia.org. Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolapäällikkö Maritta Korhonen puh 050 303 7674 tai rehtori Airi Palosaari puh. 044 579 3165.

PSYKOLOGIAN OPETTAJAA

Tehtävään sisältyy psykologian opintojen opetus ja ohjaus sekä käyttäytymistieteellisten aineiden (psykologia ja kasvatustiede) linjanvastaavuus. Tehtävä on osa-aikainen (60-80%). Tehtävänkuvaan ja sen laajuuteen vaikuttaa valittavan koulutus ja työkokemus.

Tehtävään sisältyvä käyttäytymistieteellisten aineiden linjanvastaavuus pitää sisällään psykologian ja kasvatustieteen linjan lukuvuoden opintojen suunnittelun ja hallinnon. Linjanvastaavuudesta maksetaan kiinteä palkkio.

Pätevyysvaatimuksena: ylempi korkeakoulututkinto psykologian alalta sekä opettajan pedagogiset opinnot. Arvostamme kokemusta yliopisto-opetuksesta, ohjauksesta ja uraohjauksesta.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja hyvät työn tekemisen puitteet. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta-ja kulttuuriseteleillä ja hyvällä työterveyshuollolla. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 27.5. mennessä osoitteeseen hakemukset@akatemia.org. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Ari Niemi 0407529225.

Scroll Up
×