fbpx

Avoimet tehtävät

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa.  Olemme oppimisympäristönä yhteisöllinen, kohtaava ja opiskelijoiden omaa toimijuutta vahvistava. Tehtävänämme on ohjata opiskelijoita aktiiviseen kansalaisuuteen ja edistää yhteiskunnan kehittymistä paremmaksi.

Etsimme ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme …

KOKKIA

Opiskelijaravintolamme on kampuksemme sydän ja tarjoaa maittavaa ruokaa opiskelijoillemme, asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme aamiaisesta lounaaseen sekä palvelee kokous- ja majoitusasiakkaitamme myös tarvittaessa iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kehittymishaluista ja palvelualtista suurtalouskokkia vastaamaan ruuan valmistuksesta.

Kokin tehtävänkuvaan kuuluvat normaalit keittiön työt ja ruuan valmistus. Toivomme, että lisäksi voit ottaa välillä hoitaaksesi läheisesti työhön liittyviä monipuolisia palvelutehtäviä, kuten juomien tarjoilua anniskelualueellamme. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä jonkin verran mutta kohtuudella. Tehtävä edellyttää alan koulutusta, työkokemusta 1-5 vuotta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa.  Arvostamme kielitaitoa, anniskelupassia ja innokkuutta monipuoliseen kasvis- ja vegaaniruokien valmistamiseen perinteisten ruokien ohella.

Tarjoamme sinulle mukavan perheenomaisen työyhteisön ja hyvät työn tekemisen puitteet kauniissa ja historiallisessa oppilaitoksessamme. Suhtaudumme myönteisesti kehittymiseen ja kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta-ja kulttuurisetelein, työterveyshuollolla ja hyvällä esimiestyöllä. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Työ alkaa viimeistään 1.6. Lähetäthän meille hakemuksesi ja cv:si 19.3. mennessä osoitteeseen rekrytointi@akatemia.org. Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolapäällikkö Maritta Korhonen puh 050 303 7674 tai rehtori Airi Palosaari puh. 044 579 3165.

Scroll Up
×