Hae opiskelemaan

Työväen Akatemia > Hae opiskelemaan

Aloita yliopistosi Akatemiassa

Työväen Akatemiassa opiskelet tehokkaasti yhden lukuvuoden avoimen yliopiston opintoja. Meillä menestyt varmasti opinnoissasi. Tarjoamme ryhmän tuen, henkilökohtaisen opinto-ohjauksen ja tasokkaan lähiopetuksen. Rahoitat opintosi täydellä toisen asteen opintotuella. Et siis menetä korkeakouluopintojen opintotukikuukausia. Halutessasi voit myös asua kampuksella! Mahtavinta on se, että korkeakouluhaun suhteen säilytät ensikertalaisen oikeutesi ja saat tutustua rauhassa sinua kiinnostaviin opintoihin. Sitten kun haet tosissasi yliopistoon, plakkarissasi ovat jo ensimmäisen vuoden yliopisto-opinnot!

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Takaamme opintomenestyksesi eli mukavan määrän opintopisteitä per vuosi. Lisäksi saat ystäviä ja nautit opiskelijariennoista -> elät täyttä opiskelijan elämää!

Hae opintoihin täyttämällä alla oleva sähköinen hakulomake. Huomaa, että suosituimmat linjat, kuten psykologia ja oikeustiede, täyttyvät nopeasti. Eli kannattaa hakea ajoissa. Jos kuitenkin saat tutkintoon johtavan opiskelupaikan, voit perua hakemuksesi ilmaiseksi.

Opintovuosi alkaa 26.8.2019 ja  päättyy 22.5.2020. Maahanmuuttajat kohti korkeakoulua -opinnot alkavat vasta 30.9.2019.

Näyttelemisen opintojen  täydennyshaku on käynnissä 19.8.2019 saakka. Kaikki määräaikaan mennessä hakeneet kutsutaan yksipäiväiseen valintakokeeseen, joka järjestetään torstaina 22.8.

Huom! Voit hakea jo ennen ylioppilaskokeen tulosten ilmestymistä.

HAKUKOHTEET 2019-2020

Meillä voit opiskella sitä mitä haluat. Valitse opintosi seuraavista hakukohteista:


Lukuvuosi alkaa linjasta riippuen 26.-28.8.2019.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

info@akatemia.org

puh. 040-1763581 (toimistoaika arkisin klo 8-16)

Katso myös usein kysytyt kysymykset!

Scroll Up