Asuminen

Asuminen

Kampuksella asuminen on olennainen osa kansanopistokokemusta. Saat uusia, jopa elämän mittaisia ystäviä, joiden kanssa kehität sosiaalisia taitojasi ja harjoittelet itsenäisen elämän alkeita. Myös opiskeluun jää enemmän aikaa, kun ei tarvitse matkustaa, vain kävellä nurmikon yli opetustiloihin.

Työväen Akatemian kolmessa asuntolassa vietät vuoden mukavasti ja kotoisasti. Kaunis, puistomainen kampus on viihtyisä ja hyvää mieltä luova ympäristö, jossa opiskelu sujuu. Myös vertaistuki eli kämppikset auttavat pitämään opintomotivaation korkealla.

Opistolla on 120 majoituspaikkaa, joissa on vuode, työpöytä, kaapisto ja internet-yhteys. Jaettu kylpyhuone on oman huoneen yhteydessä. Asuintaloissa on lisäksi yhteisiä vapaa-ajanviettotiloja, kerroskeittiöt, biljardihuone, kuntosali, itsepalvelupesula ja sauna.

Asuntolapaikat jaetaan opiskelupaikan vastaanottaneille vahvistusilmoitusten saapumisjärjestyksessä. Asuntolapaikkoja jaettaessa etusijalla ovat kauempaa muuttavat opiskelijat. Tarkista KELAn sivuilta oppilaitoksen asuntolassa asuvien opiskelijoiden asumislisän suuruus.