fbpx

Koko vuoden opinnot

Koko vuoden opinnot

Meillä voit opiskella edullisesti ja tehokkaasti koko lukuvuoden. Verrattuna yksin opiskeluun esim. verkossa, meillä saat opintojen ohjausta ja opintoryhmän tuen koko lukuvuoden ajan.

Opintomaksu lukuvuonna 2021-22 on 2590 € / lukuvuosi. Teatteriopintojen opintomaksu on 3190 €. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy jopa 60 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE). Myös abikurssit ja kevään pääsykokeisiin valmentava opetus kuuluu opintomaksun hintaan.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Opintoja varten on myös mahdollista hakea aikuisopintotukea tai työllisyystukea.

Koko lukuvuoden mittainen opiskelu oikeuttaa Matkahuollon ja VR:n yhteiseen opiskelijakorttiin. Lisäksi opiskelijat ovat oikeutettuja yleiseen asumistukeen. Lisätietoja opinto- ja asumistuesta voit katsoa Kansaeläkelaitoksen (KELAn) sivuilta.

Toisen lukuvuoden opintomaksu on (70 %) ensimmäisen vuoden opintomaksusta. Teatterilinjan 2. vuoden opintomaksu on 80% ensimmäisen vuoden opintomaksusta.

Lukuvuosi alkaa opintolinjasta riippuen joko 23.8.2021 tai 25.8.2021 ja päättyy 20.5.2022.

Scroll Up
×