fbpx

Katsaus historiaan

Työväen Akatemia > Katsaus historiaan

PIAN SATA VUOTTA LAADUKASTA OPETUSTA

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa. Opetus perustuu tieteellisyyteen ja on tunnustuksetonta. Koko historiansa ajan Työväen Akatemia on pyrkinyt parantamaan opiskelijoidensa valmiuksia edetä jatko-opintoihin. Opintojen tavoitteena on  opiskelu- ja uravalintojen selkiyttäminen.

Työväen Akatemia oppimisympäristönä on yhteisöllinen, kohtaava ja opiskelijoiden omaa toimijuutta vahvistava. Toimintamme rakentuu humanistiselle aatepohjalle, jossa jokaiselle kuuluu oikeus kasvaa ihmisenä omaan mittaansa. Tehtävänämme on myös ohjata aktiiviseen kansalaisuuteen ja edistää yhteiskunnan kehittymistä paremmaksi.

Opetusta järjestetään kaikkiaan 13:ssa opinto-ohjelmassa. Opetuksen painopiste on perinteisesti ollut yhteiskunnallisissa ja humanistisissa oppiaineissa. Ajan myötä näiden rinnalla ovat vahvistuneet käyttäytymistieteet sekä luovat oppiaineet kuten teatteri ja luova kirjoittaminen.

Tervetuloa opiskelemaan Työväen Akatemian yhteisöllisessä ja oppimiseen kannustavassa ympäristössä.

VIHREÄ KAMPUS, KESKEINEN SIJAINTI

Työväen Akatemia sijaitsee kuuden hehtaarin puistotontilla Kauniaisissa, 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Vihreä, luonnonkaunis kampus tarjoaa opiskelemiselle erinomaiset edellytykset. Samalla Akatemian sijainti on keskeinen ja liikenneyhteydet joka puolelle Uuttamaata mainiot.

Matka Helsinkiin kestää junalla n. 20 min ja bussilla n. 50 min. Keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat opiskelun myös kotona asuville.

Jos haluat keskittyä opiskeluun itsenäisesti, voit myös asua Akatemian kampuksella. Opistolla on 120 majoituspaikkaa. Lue lisää Akatemialla asumisesta täältä.

Scroll Up
×