Kasvatustieteen opiskelu ja psykologian opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Kasvatustieteen opiskelu ja psykologian opinnot

Kiinnostaako oppiminen ja kasvatus? Haluatko tietää enemmän ihmismielen toiminnasta? Valitse kasvatustieteen opinnot tai psykologian opinnot!

Psykologian opintojen  ja kasvatustieteen opintojen keskiössä ovat Jyväskylän yliopiston tarjoamat perusopinnot. Valittavanasi on myös erityispedagogiikan opintoja. Keväällä tarjolla on valmennusta pääsykokeisiin.

Kasvatustieteen opiskelu ja kasvatustieteen opinnot ovat täydellinen vaihtoehto, jos ammattihaaveena on luokanopettaja tai lastentarhanopettaja. Koulutus antaa eväät myös kasvatusalan hallinnon osaajaksi. Opinnot sopivat myös, jos haaveena on varhaiskasvatukseen tai lastensuojeluun erikoistuva sosionomi. Kasvatustiede on myös hyvää yleissivistävää koulutusta ja täydennyskoulutusta.

Opiskelu kansanopistossa kannattaa monella tavalla. Saat kokemusta akateemisesta opiskelusta ja vahvistat opiskelutaitojasi. Ryhmän tuki ja ammattimainen ohjaus takaavat opintomenestyksesi. Opintojasi rahoittaa täysi toisen asteen opintotuki, etkä kuluta yliopisto-opintoja varten tarkoitettuja opintotukikuukausia. Voit myös halutessasi asua kampuksella asuntolassa edullisesti.

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätiedot

Opintotoimisto
opintotoimisto@akatemia.org
040 176 3581