fbpx

Kasvatustieteen opinnot

Kasvatustieteen opinnot

Kiinnostaako kasvatustieteen opinnot? Onko ammattihaaveena luokanopettaja tai lastentarhanopettaja? Kasvatusalan hallinnon osaaja? Varhaiskasvatukseen tai lastensuojeluun erikoistuva sosionomi?

Kasvatustieteen opinnot Akatemiassa valmentaa sinut yliopistoon. Tarjoamme kasvatustieteen perusopinnot 25 op Jyväskylän yliopiston sekä erityispedagogiikan perusopinnot (25 op). Opinnot hyväksiluetaan kaikissa yliopistoissa.

Kasvatustieteen opintojen sivuaineiksi voit valita esimerkiksi yliopistojen pakolliset kieli- ja viestintäopinnot: englanti, toinen kotimainen, tieteellinen kirjoittaminen sekä puheviestintä. Voit myös valita opettajan työtä tukevat erityispedagogiikan opinnot (15 op) sekä tilastotieteen valmennusohjelman.

Kasvatustieteen opinnot sopivat myös sinulle, joka haluat tulevaisuudessa suuntautua aineenopettajaksi tai haluat vahvistaa osaamistasi oppimisen ja muutoksen ohjaamisen monipuolisilla aloilla.

Persoonallisuustestit ja itsetuntemus

Saat tukea ammatinvalintaasi ja kehität itsetuntemustasi lukuisten persoonallisuus- ja kykytestien avulla. Tarvittaessa voit osallistua myös laillistetun psykologin tarjoamaan uraohjaukseen.

Kiinnostaako kasvatustieteen opinnot? Täytä hakulomake alla!

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätiedot:

Opintotoimisto
opintotoimisto@akatemia.org
040 176 3581

Scroll Up
×