fbpx

Englannin kielen opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Kielten opinnot > Englannin kielen opinnot

Englannin kielen opinnot Akatemiassa

Englannin kielen opinnot etenevät omien tavoitteidesi mukaan. Kasvata peruskielitaitoa tai haasta itsesi uudelle tasolle!

Työskentelet natiiviopettajien johdolla niin suullisessa kuin kirjallisessa vuorovaikutuksessa. Kursseja on tarjolla myös kirjallisuudessa, kielitieteessä, kääntämisessä, ääntämisessä sekä luovassa kirjoittamisessa. Voit keskittyä pelkästään englannin kielen opiskeluun tai yhdistää opinto-ohjelmaasi muita kieliä ja opintoja kiinnostuksesi ja tavoitteidesi mukaan. Jos tähtäät englanninopettajaksi, suosittelemme kasvatustieteen opintoja kieliopintojen rinnalle.

Englannin valintakoevalmennus

Englannin kielen pääkoevalmennus kestää koko lukuvuoden. Englannin valmennusohjelma muodostuu seitsemästä opintojaksosta, joissa perehdyt laaja-alaisesti valintakokeissa tarvitsemiisi keskeisiin aihepiireihin kuten kielitieteeseen, kielioppiin ja kirjallisuuteen. Valmennusohjelma huipentuu keväällä englannin valintakoevalmennuskurssiin. Englannin valmennusohjelma sisältyy Akatemian opiskelijoilla opintomaksuun.

Lähtötaso

Englannin kielen opintojen lähtötasona on lukion pitkä oppimäärä tai vastaavat taidot. Englannin kielen opinnot jakautuvat kieliopintoihin ja kulttuuriopintoihin. Kulttuuriopintoihin sisältyy englantia puhuvien maiden, englanninkielisen kirjallisuuden ja elokuvan tuntemukseen keskittyvät opintojaksot. Kieliopinnoissa hiotaan englannin kielen suullista ja kirjallista käyttöä ja perehdytään englannin käyttöön erilaisissa työelämän tilanteissa, kääntämiseen sekä englannin kielen historiaan.

Ulkomaille opiskelemaan?

Ulkomailla opiskelusta kiinnostuneille tarjoamme tukea opintopaikan etsimisessä ja hakemisessa. Kysy tarkemmin ohjaavalta opettajaltasi.

Kiinnostaako englannin kielen opinnot? Täytä hakulomake alla!

Tutustu opintokokonaisuuksiin: