fbpx

Espanjan kielen opinnot

Espanjan kielen opiskelu

Alkeistaso

Espanjan kielen opiskelu etenee intensiivisesti koko lukuvuoden. Vuodessa opiskellaan lukion lyhyttä oppimäärää vastaavat taidot. Näin otat uuden kielen tukevasti haltuun! Tämä luo vahvan ja systemaattinen pohjan myös espanjan kielen opintojen jatkamiselle. Espanjaa jo jonkin verran opiskelleet voivat tulla mukaan syyslukukauden puolivälistä, tai tarvittaessa vaikkapa heti alusta.

Espanjankielisen kulttuurin ominaispiirteisiin perehdytään alusta alkaen. Peruskielitaidon kartuttamisen lisäksi tutustutaan myös espanjankielisten maiden yhteiskuntiin ja kulttuureihin niin Euroopassa kuin Latinalaisessa Amerikassa.

Keskitaso

Jos olet opiskellut espanjaa muutaman kurssin, voit aktivoida ja laajentaa osaamistasi keskitason opetuksessa. Kehität niin suullisia kuin kirjallisia vuorovaikutustaitojasi. Kertaat ja syvennät kieliopin hallintaa, mm. kaikki vaikeimmat verbimuodot. Opetuksessa syvennetään espanjankielisen alueen ja kulttuurin tuntemusta ja perehdytään eri maiden tapakulttuuriin, historiaan ja yhteiskuntaan.

Kiinnostaako espanjan kielen opinnot? Täytä hakulomake alla!

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Scroll Up
×