fbpx

Teatteritoiminnan opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Teatteritoiminnan opinnot
Teatteri_5_600x400

“Nämä yhdeksän kuukautta on avartanut mun käsitystä teatterista ja näyttelijäntyöstä entistä edemmän ja mä olen oppinut paljon myös itsestäni. On ollut suuri ilo aloittaa unelmani toteuttaminen tällä tavoin, enkä malta odottaa mitä saan joskus taidoillani aikaan !!”

KOHTI OMAA UNELMAA

Haluatko näytellä, ohjata, kirjoittaa, tehdä valoja, lavastaa, markkinoida… teatteritoiminnan linjalla voit tehdä kaikkea tätä! Teatteritoiminnan opinnoista saadut esiintymisen, vuorovaikutuksen ja dramaturgian taidot auttavat valmentautumaan moneen ammattiin. Opinnot valmentavat mm. ohjaajan, näyttelijän tai esiintyvän taiteilijan ammatista haaveilevaa nuorta opintoihin mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja Turun Taideakatemiassa. Vuosi kansanopistossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden arvioida eri vaihtoehtoja jatko-opinnoille ja työuralle.

Työväen Akatemian teatteritoiminnan opinnot tarjoavat monipuolista teatterialan koulutusta historiallisessa ympäristössä pääkaupunkiseudulla, helppojen yhteyksien päässä mm. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Taideopiskelu on sijoitus tulevaisuuteen. Saat vuoden aikana monipuolista ammattitaitoista opetusta, ja pääset kehittämään vuorovaikutuksen, itseilmaisun ja ryhmänvetämisen taitoja, joista on hyötyä tulevissa opinnoissasi taide- ja muilla luovilla aloilla. Työväen Akatemia antaa vahvan pohjan taiteilijan urapolulle!

Hakuaika teatteritoiminnan linjalle päättyy 28.6.2021 ja kaikki hakijat kutsutaan yksipäiväisiin pääsykokeisiin, jotka ovat 2.-4.7.2021.

Seuraa meitä instagramissa.

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätietoja:

TeL
Riku Korhonen
Näyttelijä, teatteriopettaja

riku.korhonen@akatemia.org
puh. 050 380 6236

Scroll Up
×