fbpx

Teatteritoiminnan opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Teatteritoiminnan opinnot
KTA02101_uusi_800x500

KOHTI OMAA UNELMAA

NÄYTELLEN KOHTI KEVÄTTÄ JA KEVÄÄN PÄÄSYKOKEITA

Haluatko prepata kevään teatterialan pääsykokeisiin? Haluatko laatuopetusta hyvässä porukassa? Työväen Akatemia avaa mahdollisuuden opiskella näyttelijäntyötä päätoimisesti tammikuusta huhtikuun loppuun vuonna 2023. Opiskelet sekä Teatterikorkeakoulun avoimen yliopiston kursseilla että Akatemian omilla kursseilla. Kurssitarjottimelta löytyy mm. klovnerian, roolityön, fyysisen näyttelemisen ja pääsykoevalmennuksen kurssit. Lisäksi saat roolin koko illan näytelmässä. Tule virittämään itsesi huippukuntoon. Haku päättyy 7.12. ja pääsykoe on 9.12.

Haluatko näytellä, ohjata, kirjoittaa, tehdä valoja, lavastaa, markkinoida… teatteritoiminnan linjalla voit tehdä kaikkea tätä! Teatteritoiminnan opinnoista saadut esiintymisen, vuorovaikutuksen ja dramaturgian taidot auttavat valmentautumaan moneen ammattiin. Opinnot valmentavat mm. ohjaajan, näyttelijän tai esiintyvän taiteilijan ammatista haaveilevaa nuorta opintoihin mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja Turun Taideakatemiassa. Vuosi kansanopistossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden arvioida eri vaihtoehtoja jatko-opinnoille ja työuralle.

Työväen Akatemian teatteritoiminnan opinnot tarjoavat monipuolista teatterialan koulutusta historiallisessa ympäristössä pääkaupunkiseudulla, helppojen yhteyksien päässä mm. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Taideopiskelu on sijoitus tulevaisuuteen. Saat vuoden aikana monipuolista ammattitaitoista opetusta, ja pääset kehittämään vuorovaikutuksen, itseilmaisun ja ryhmänvetämisen taitoja, joista on hyötyä tulevissa opinnoissasi taide- ja muilla luovilla aloilla. Työväen Akatemia antaa vahvan pohjan taiteilijan urapolulle!

Meillä on poikkeuksellisen hieno opiskeluympäristö pääkaupunkiseudulla ison ja ainutlaatuisen puutarhan keskellä. Opintojen erityispiirteenä ovat näyttelijäntyön eri tekniikat, kansainvälisyys sekä ryhmäopetuksen lisäksi myös henkilökohtainen opetus.

Lukuvuoden keskeiset teatteriopinnot päättyvät joka vuosi huhtikuun lopussa.

 

 

Seuraa meitä instagramissa.

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätietoja:

TeM
Marjaana Kuusniemi-Korhonen
Työväen Akatemian näyttelijäntyön opintojen vastaava opettaja
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen
050-3806236
marjaana.kuusniemi-korhonen@akatemia.org