Teatteritoiminnan opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Teatteritoiminnan opinnot
Teatteri_5_600x400

KOHTI OMAA UNELMAA

Haluatko näytellä, ohjata, kirjoittaa, tehdä valoja, lavastaa, markkinoida… teatteritoiminnan linjalla voit tehdä kaikkea tätä! Teatteritoiminnan opinnoista saadut esiintymisen, vuorovaikutuksen ja dramaturgian taidot auttavat valmentautumaan moneen ammattiin. Opinnot valmentavat mm. ohjaajan, näyttelijän tai esiintyvän taiteilijan ammatista haaveilevaa nuorta opintoihin mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja Turun Taideakatemiassa. Vuosi kansanopistossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden arvioida eri vaihtoehtoja jatko-opinnoille ja työuralle.

Työväen Akatemian teatteritoiminnan opinnot tarjoavat monipuolista teatterialan koulutusta historiallisessa ympäristössä pääkaupunkiseudulla, helppojen yhteyksien päässä mm. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Valitse joko näyttelemisen tai teatteri-ilmaisun opinnot. Hakuaika molemmille linjoille päättyy 20.5.2019. Pääsykokeet järjestetään viikolla 22.

Taideopiskelu on sijoitus tulevaisuuteen. Saat vuoden aikana monipuolista ammattitaitoista opetusta, ja pääset kehittämään vuorovaikutuksen, itseilmaisun ja ryhmänvetämisen taitoja, joista on hyötyä tulevissa opinnoissasi taide- ja muilla luovilla aloilla. Työväen Akatemia antaa vahvan pohjan taiteilijan urapolulle!

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätietoja:

TeL
Riku Korhonen
Näyttelijä, teatteriopettaja

riku.korhonen@akatemia.org
puh. 050 380 6236

Scroll Up