fbpx

Teatteritoiminnan opinnot

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Teatteritoiminnan opinnot
KTA02101_uusi_800x500

KOHTI OMAA UNELMAA

Hae nyt! Teatteritoiminnan linjalla on vielä muutamia vapaita opiskelupaikkoja. Kysy lisää opintojen vastaavalta opettajalta

Haluatko näytellä, ohjata, kirjoittaa, tehdä valoja, lavastaa, markkinoida… teatteritoiminnan linjalla voit tehdä kaikkea tätä! Teatteritoiminnan opinnoista saadut esiintymisen, vuorovaikutuksen ja dramaturgian taidot auttavat valmentautumaan moneen ammattiin. Opinnot valmentavat mm. ohjaajan, näyttelijän tai esiintyvän taiteilijan ammatista haaveilevaa nuorta opintoihin mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja Turun Taideakatemiassa. Vuosi kansanopistossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden arvioida eri vaihtoehtoja jatko-opinnoille ja työuralle.

Työväen Akatemian teatteritoiminnan opinnot tarjoavat monipuolista teatterialan koulutusta historiallisessa ympäristössä pääkaupunkiseudulla, helppojen yhteyksien päässä mm. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Taideopiskelu on sijoitus tulevaisuuteen. Saat vuoden aikana monipuolista ammattitaitoista opetusta, ja pääset kehittämään vuorovaikutuksen, itseilmaisun ja ryhmänvetämisen taitoja, joista on hyötyä tulevissa opinnoissasi taide- ja muilla luovilla aloilla. Työväen Akatemia antaa vahvan pohjan taiteilijan urapolulle!

Meillä on poikkeuksellisen hieno opiskeluympäristö pääkaupunkiseudulla ison ja ainutlaatuisen puutarhan keskellä. Opintojen erityispiirteenä ovat näyttelijäntyön eri tekniikat, kansainvälisyys sekä ryhmäopetuksen lisäksi myös henkilökohtainen opetus.

Lukuvuoden keskeiset teatteriopinnot päättyvät joka vuosi huhtikuun lopussa.

 

 

Seuraa meitä instagramissa.

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätietoja:

TeM
Marjaana Kuusniemi-Korhonen
Työväen Akatemian näyttelijäntyön opintojen vastaava opettaja
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen
050-3806236
marjaana.kuusniemi-korhonen@akatemia.org