Teatteri-ilmaisu

Teatteri-ilmaisun opinnot sopivat teatteri-ilmaisun ohjaamisesta ja näyttelijäntyöstä kiinnostuneille. Suosittelemme opintoja myös, jos olet hakemassa alan korkeakouluopintoihin Suomessa tai ulkomailla.

Vuoden aikana opiskelet täysipainoisesti teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja näyttelijäntyön kursseja. Teet lukuvuoden aikana ryhmätyölähtöisiä esityksiä, joissa opitaan ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta ja näyttelijäntyöstä. Opiskelet pääosin suomeksi, mutta opetusta on tarjolla myös englanniksi. Voit halutessasi ottaa osaa Skotlannin opintomatkaan, jolloin tutustut paikallisiin teatterikouluihin. Osan opinnoista suoritat Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n, osan Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun avoimen yliopiston opintoina. Myöhemmin voit liittää nämä opintosi suoraan korkeakoulututkintoosi.

Kurssitarjonnassa on mm. ohjaaminen, näyttämöilmaisu, teatterityöpaja, Theatre in English, devising, näyttelijäntyö, teatterihistoria, kuorolaulu, valokurssi ja Shakespeare-monologit.

Opiskelijavalinta

Haku lukuvuoden 2018-2019 opintoihin on käynnissä ja päättyy 6.6.2018. Valintakoe järjestetään 12.6-14.6.2018. Jos paikkoja jää, täydennyshaku järjestetään ja se päättyy 8.8.2018. Täydennyshaun valintakoe pidetään viikolla 33.

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätiedot:

Näyttelijä, teatteripedagogi TeM Marjaana Kuusniemi-Korhonen
marjaana.kuusniemi-korhonen@akatemia.org
puh. 050 380 6236

Scroll Up