image-1089

Oppilaskunta

Oppilaskunta

Työväen Akatemian oppilaskunnan tehtävänä on kannustaa ja auttaa opiskelijoita vaikuttamaan omaan opiskelija ympäristöön sekä kouluyhteisön asioihin. Oppilaskunnan vaikuttamisen kannalta hallituksella on vahva yhteydenpito koko oppilaskuntaan ja kaikkiin koulun opiskelijoihin. Työväen Akatemian oppilaskunnassa on jokaisesta linjasta mahdollisuus olla hallituksessa mukana jotta saataisiin mahdollisimman laaja edustus ja mahdollisuus vaikuttamaan opiskelijoiden haluamisiin asihoin.

Oppilaskunnassa on eri tehtäviä ja rooleja, Akatemian oppilaskuntaan kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja, sihteeri ja hallitus jossa istuu 6-12 hallituksen jäsentä. Oppilaskunta toimii erittäin hyvin opiskelijoiden ja opettajien välillä sillä meidän rehtori ja opettajat ovat aina tarvitsevaa tukea antamassa taatakseen oppilaskunnan onnistumista.

Oppilaskunnan jäsenet tekevät aktiivisesti töitä että opiskelijoiden olisi hyvä paikka opiskella sekä pitämään hauskaa ja nauttia vuoden opiskelusta Työväen Akatemiassa.

Oppilaskunnan puheenjohtaja

Inka Kannisto

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake