image-1146

Asuminen kampuksella

Asuminen Kampuksella

Kampuksella asuminen on olennainen osa kansanopistokokemusta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda uusia, jopa elämänmittaisia ystävyyssuhteita samalla kun kehität sosiaalisia taitojasi ja opettelet itsenäisen elämän perusteita. Opiskeluun jää enemmän aikaa, kun matka opetustiloihin muuttuu kävelyksi nurmikon yli.

Työväen Akatemian kahdessa viihtyisässä asuntolassa vietät vuoden mukavasti ja kotoisasti. Kaunis, puistomainen kampus luo inspiroivan ympäristön opiskelulle ja hyvälle mielelle. Vertaistuki eli kämppikset auttavat sinua pitämään opiskelumotivaatiosi korkealla.

Tarjoamme hieman yli sata majoituspaikkaa, joissa on vuode, työpöytä, kaapisto ja internet-yhteys. Oma tai jaettu kylpyhuone helpottaa arkeasi. Asuintaloissa on myös yhteisiä vapaa-ajanviettotiloja, kerroskeittiöt, kuntosali, itsepalvelupesula ja sauna.

Asuntola-asuminen

Asuntolapaikat jaetaan opiskelupaikan vastaanottaneille vahvistusilmoitusten saapumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat kauempaa muuttavat opiskelijat, mutta toivotamme tervetulleiksi myös lähempää tulevat.

Kampuksella asuminen on edullisin vaihtoehto pääkaupunkiseudulla! Voit myös hakea KELAsta opintotuen asumislisää. Tarkista lisätiedot KELAn sivuilta.

Opiskelijat majoittuvat kahdessa asuntolassa: Isossa asuntolassa ja Pienessä asuntolassa. Huoneiden vuokrahinnat ja fasiliteetit löydät alla olevasta taulukosta.

Vuokrasopimuksen allekirjoittamalla varmistat asuntolapaikkasi koko opiskeluajaksi. Huoneet on kalustettu, mutta voit tuoda omia kalusteitasi erillisellä luvalla. Muista tuoda omat vuode- ja liinavaatteet sekä astiat.

Asuntoloissa on langaton internetyhteys, mutta lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda mukana.

 

HINNAT

huonetyyppi/hinta/kuvaus

Yhden henkilön huone 374 €/kk Huoneessa on lisäksi kylpyhuone ja eteinen yhden opiskelijan käytössä.
Kalustukseen kuuluu kiinteät kaapistot, sänky + patja, pöytä + tuoli, hylly, verhot sekä sälekaihtimet. Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö / ruokailu- ja oleskelutila.
Kahden henkilön huone 198 €/kk Tässä huonetyypissä kaksi opiskelijaa jakaa asuinhuoneen keskenään. Huoneen yhteydessä on lisäksi kylpyhuone, vaatehuone ja pikku-eteinen kahden opiskelijan yhteiskäytössä. Kalustukseen kuuluu kiinteä vaatekaappi, sängyt + patjat, pöydät + tuolit, hyllyt, verhot sekä sälekaihtimet.
Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö / ruokailu- ja oleskelutila.
Iso solu 270 €/kk Soluasunnossa on iso ja pieni yhden hengen huone, joiden asukkaat jakavat eteisen ja kylpyhuoneen keskenään. Oman huoneen ovi on lukittavissa.
Huoneissa on kiinteät kaapistot, sänky + patja, pöytä + tuoli, hylly, verhot sekä sälekaihtimet. Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö.
Pieni solu 240 €/kk
Yhden hengen huoneet yhteiskäyttöisillä wc/kylpyhuoneilla 240-270 €/kk Asukkaiden yhteiskäytössä on keittiö, wc ja kylpyhuone. Samalla käytävällä huoneita on noin 4-6 ja wc/kylpyhuoneita on n. 2-3. Huoneissa on vaatekaappi, sänky + patja, pöytä + tuoli sekä verhot.

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake