image-1146

Asuminen kampuksella

Asuntola-asuminen

Opiskelijat majoittuvat Akatemian kampuksella kolmessa asuntolassa. Huoneita on tarjolla Isossa asuntolassa, Pienessä asuntolassa ja Tallilassa.

Tarkista huoneiden vuokrahinnat ja fasiliteetit alla olevasta taulukosta. Asuntolahuoneissa on tarvittava kalustus. Voit tuoda omia kalusteita erillisellä luvalla. Muista tuoda mukanasi omat vuode- ja liinavaatteet. Halutessasi voit tuoda omia astioitasi. Asuntoloissa on langaton internetyhteys. Asuntolaan ei voi tuoda lemmikkieläimiä.

HINNAT LUKUVUODELLE 2022-2023

huonetyyppi/hinta/kuvaus

Yhden henkilön huone 374 €/kk Huoneessa on lisäksi kylpyhuone ja eteinen yhden opiskelijan käytössä.
Kalustukseen kuuluu kiinteät kaapistot, sänky + patja, pöytä + tuoli, hylly, verhot sekä sälekaihtimet. Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö / ruokailu- ja oleskelutila.
Kahden henkilön huone 198 €/kk Tässä huonetyypissä kaksi opiskelijaa jakaa asuinhuoneen keskenään. Huoneen yhteydessä on lisäksi kylpyhuone, vaatehuone ja pikku-eteinen kahden opiskelijan yhteiskäytössä. Kalustukseen kuuluu kiinteä vaatekaappi, sängyt + patjat, pöydät + tuolit, hyllyt, verhot sekä sälekaihtimet.
Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö / ruokailu- ja oleskelutila.
Iso solu 270 €/kk Soluasunnossa on iso ja pieni yhden hengen huone, joiden asukkaat jakavat eteisen ja kylpyhuoneen keskenään. Oman huoneen ovi on lukittavissa.
Huoneissa on kiinteät kaapistot, sänky + patja, pöytä + tuoli, hylly, verhot sekä sälekaihtimet. Kaikissa kerroksissa on yhteiskeittiö.
Pieni solu 240 €/kk
Huoneistosolu, yhden hengen huone 330-374 €/kk Huoneistoissa asuu 5-6 opiskelijaa. Asukkaiden yhteiskäytössä on keittiö, wc ja kylpyhuone. Huoneissa on vaatekaappi, sänky + patja, pöytä + tuoli, hylly sekä verhot.
Huoneistosolu, kahden hengen huone 240-270 €/kk

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake