image-1229

Opintomatkat

Opintomatka ulkomaille

Opintomatkat ja erilaiset vierailut ovat olennainen osa Akatemian opintovuotta. Panostamme kansainvälisyyteen ja erilaisten kulttuurien tuntemukseen. Myös työ- ja opiskelumahdollisuudet löytyvät tänä päivänä usein kansainvälisistä ympäristöistä.

Järjestämme vuosittain useita opintomatkoja eri puolille maailmaa. Matkat ovat kiinteä, mutta vapaaehtoinen osa opintoja. Opintomatkoihin sisältyy usein edeltäviä luentoja ja seminaareja, joista osa on pakollisia opintomatkoille osallistumiselle. Pääsääntöisesti voi osallistua enintään kahdelle opintomatkalle vuoden aikana.

Viime vuosina opiskelijamme ovat mm. tutustuneet opiskelumahdollisuuksiin Skotlannin yliopistoissa, vierailleet Euroopan Parlamentissa, Komissiossa ja Neuvostossa sekä NATO:n päämajassa Brysselissä ja tutustuneet Kiinan nykykulttuuriin ja historiaan mm. Pekingissä, Xi’anissa, Chongqingissa ja Shanghaissa. Olemme tehneet opintomatkoja myös Roomaan, Napoliin, Pietariin, Oxfordiin ja Berliiniin.

Lukuvuonna 2023-2024 järjestimme opintomatkat Etelä-Koreaan, Brysseliin  sekä Roomaan ja Napoliin.

 

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake