image-1146

Etätenttiin ilmoittautuminen

Etätenttiin ilmoittautuminen

Järjestämme etätenttejä Itä-Suomen yliopiston yleisinä tenttipäivinä lukuvuonna 2023-2024. Kevätlukukauden tenttien ilmoittautuminen on nyt auki.

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti ja siirry sen jälkeen ilmoittautumaan. Maksuohje on sivun loppuosassa.

Wilma-järjestelmä lähettää ilmoittautumisestasi automaattisen kuittauksen sähköpostiisi. Tämä kuittaus on samalla varmistus tenttipaikastasi, muuta varmistusviestiä ei lähetetä. Tenttiohjeet lähetetään sähköpostitse viimeistään tenttiä edeltävänä arkipäivänä.

Työväen Akatemiassa voi suorittaa etätenttejä valvottuina salitentteinä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden opetusohjelman mukaisina yleisinä tenttipäivinä (myös SEB-tentit). Tenttiin tulee ilmoittautua viimeistään 10 päivää ennen tenttiä. Hoida tentti-ilmoittautuminen myös Itä-Suomen yliopistoon.

Etätentin yhteyshenkilönä toimii opintosihteeri Marjo Nostaja, [email protected], 040-176 3581. Ilmoita hänen yhteystietonsa oppilaitokseesi. Työväen Akatemian osoite on Vanha Turuntie 14, 02700 Kauniainen.

Kaikki tarjolla olevat Itä-Suomen yliopiston etätentit järjestetään, jos yksikin henkilö on ilmoittautunut. Enimmäismäärä on 40 henkilöä tenttiä kohden.

Mikäli sinulle on myönnetty oikeus lisäaikaan tentissä, mainitse asiasta ilmoittautumislomakkeella. Lisäaika on aamutentissä varsinaisen tenttiajan jälkeen, iltatentissä ennen varsinaista tenttiaikaa. Emme toistaiseksi peri lisämaksua lisäajasta.

Etätentin ilmoittautuminen jätetään Työväen Akatemian hakijarekisteriin. Henkilötietoja käytetään kyseisen tentin järjestämiseen, ja ne poistetaan järjestelmästä tentin jälkeen.

Ilmoittaudu etätenttiin

Maksu ja peruminen

Tenttimaksu on 50 euroa/tentti. Se maksetaan Työväen Akatemian tilille viimeistään kolme arkipäivää ennen tenttiä: Danske Bank FI67 8000 1400 250818. (Huom. tilinumero vaihtunut)

Maksun viestikentässä on ehdottomasti mainittava tentin osallistujan nimi ja tenttipäivä, esim. Oili Opiskelija, etätentti 16.1.2023.

Tenttiin osallistumisen edellytyksenä on, että tenttimaksu on maksettu ajoissa.

Tentti-ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla asiasta osoitteella [email protected]. Epäselvien tilanteiden välttämiseksi pyydämme ilmoittamaan aina, jos et aio osallistua tenttiin. Maksettuja tenttimaksuja ei palauteta. Palautus on mahdollinen ainoastaan sairaustapauksessa asianmukaisen dokumentin perusteella.

Paikka

Tentit järjestetään Työväen Akatemiassa osoitteessa Vanha Turuntie 14, 02700 Kauniainen. Tenttisali ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään tenttiä edeltävänä arkipäivänä.

Ks. kartta: Kampus-alue