image-875

Kampus

Työväen Akatemia sijaitsee kuuden hehtaarin puistotontilla Kauniaisissa, 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Opiston toiminnan sydämenä on jugend-tyylinen päärakennus. Sen ympärille on rakennettu edustavat opetus- ja majoitustilat sekä kirjasto. Opetustiloissa on hyvä av-varustus.

image-1356

Kaikki pääkaupunkiseudun ja Kauniaisten palvelut ovat hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilla. Kirjastot, uimahalli, slalomrinne, luistinrata sekä jää- ja palloiluhallit ovat kävelymatkan päässä.

Opiskelijaravintolan ystävällinen henkilökunta valmistaa ja tarjoaa maukkaat ateriat opiskelijahinnalla.

Opiskelu- ja vapaa-ajan käytössä on yli 27 000 niteen kirjasto ja atk-luokat.

Villa Pelander

Englannista alkunsa saanut, mannermaalle ja pohjoiseen Eurooppaan levinnyt huvila- ja puutarhakaupunkiaate sai suopean vastaanoton vuosisadan vaihteen Suomessakin. Aikalaisten asenteita muokkasivat tehokkaasti mm. arkkitehtien innostus, aikakauslehdet ja arkkitehtuurijulkaisut. PDF

Kasvillisuus on elävä osa Työväen Akatemiaa

”… Kuusikossa risteilevät polut ja sannoitetut tiet, joista eräät johtavat huvimajalle, toiset puutarha-alueelle ja kolmannet tenniskentälle, luovat sellaisen näköalan, jossa silmä mielellään levähtää.” PDF

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake