image-1146

Tietoa meistä

Katsaus historiaan

 

Työväen Akatemia on vuonna 1924 perustettu yleissivistävää ja yliopiston perusopetusta tarjoava kansanopisto Kauniaisissa. Opetus perustuu tieteellisyyteen ja on tunnustuksetonta. Koko historiansa ajan Työväen Akatemia on pyrkinyt parantamaan opiskelijoidensa valmiuksia edetä jatko-opintoihin. Opintojen tavoitteena on  opiskelu- ja uravalintojen selkiyttäminen.

Akatemian historia

Kampus

Työväen Akatemia sijaitsee kuuden hehtaarin puistotontilla Kauniaisissa, 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Opiston toiminnan sydämenä on jugend-tyylinen päärakennus. Sen ympärille on rakennettu edustavat opetus- ja majoitustilat sekä kirjasto. Opetustiloissa on hyvä av-varustus

Kampus alue

Oppilaskunta

Työväen Akatemian oppilaskunnan tehtävänä on kannustaa ja auttaa opiskelijoita vaikuttamaan omaan opiskelija ympäristöön sekä kouluyhteisön asioihin. Oppilaskunnan vaikuttamisen kannalta hallituksella on vahva yhteydenpito koko oppilaskuntaan ja kaikkiin koulun opiskelijoihin.

Lue lisää oppilaskunnan toiminnasta

Yhteystiedot

 

Täältä löydät tärkemmät kontaktitiedot sekä ohjeistuksen kuinka pääset julkisilla akatemialle.

Katso yhteystiedot

Projektitoiminta

 

Työväen Akatemia on mukana monissa kansallisissa ja kansainvälisissä kumppanuuksissa. Hanketoimintamme tavoitteena on ennen kaikkea tukea opiskelijoiden tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Lue lisää projekteistamme

Toveriliitto

Työväen Akatemian Toveriliitto ry on vuonna 1924 perustettu yhdistys, jonka jäsenet koostuvat Työväen Akatemian entisistä ja nykyisistä opiskelijoista sekä Akatemian opettajista ja muusta henkilökunnasta. Toveriliiton tarkoituksena on ylläpitää suhteita entisten ja nykyisten akatemialaisten välillä. Toveriliitto on mukana Työväen Akatemian hallinnossa ja toimii yhteistyössä Akatemian oppilaskunnan kanssa.

Lue lisää toveriliitosta.

Turvapostin lähettäminen

 

Voit lähettää arkaluontoista salattavaa materiaalia käyttäen turvapostipalvelua.

Katso tarkemmin

Vastuullisuus

Tiesitkö, että yliopiston voi aloittaa myös kansanopistossa? Tee meillä ensimmäisen vuoden yliopisto-opinnot. Opiskelet täysin samat opinnot, mitä varsinaisessa yliopistossa.

Lue lisää vastuullisuudesta meidän toiminnassa

Yhtiökokous

Tältä löydät yhtiökokouksen 2024 aineistot.

Lue lisää