image-1146

Opiskelijakortti

Opiskelijakortti

Digitaalinen opiskelijakortti? Opiskellessasi Työväen akatemian opiston opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen opiskelijakorttiin. Kortilla voit todistaa olevasi opiskelija, joten se on erittäin hyödyllinen monessa tilanteessa ja se oikeuttaa merkittäviin opiskelijaetuihin ympäri Suomen. Kortti on maksuton ja se kannattaa ladata puhelimeen heti opintojen alkaessa.

Ohessa olevalla videolla kerrotaan mistä on kysymys.

1) Saatuasi koulumme Wilma-tunnukset, yleensä ensimmäisellä opiskeluviikolla, löydät opiskelijakortin hakulomakkeen Wilmasta kirjauduttuasi sinne. Mene kohtaan Lomakkeet ja valitse sieltä Opiskelijakorttihakemus. Sinun tulee antaa lupa tietojen välitykseen Slice.fi:lle ja lisäksi oma elämäntilanteesi määrittää kumpaan opiskelijakorttiin olet oikeutettu, Vihreään vai Siniseen.

2) Toimita vielä valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa: Slice.fi/upload/tva

3) Pian saat ilmoittamaasi sähköpostiin sovelluksen aktivointikoodit joilla voit kirjautua sovelluskaupasta löytyvää Slice.fi sovellukseen. Mikäli tunnuksia ei kuulu, odota muutama tunti ja tarkista varoiksi myös roskapostikansiosi.

4) Kirjaudu sisään ja nauti opiskelijaelämästä!

image-1236

Jos korttisi on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin, paitsi VR:n ja Matkahuollon etuihin.

image-1235

Mikäli käytössäsi on sininen kortti, oikeuttaa se VR:n ja Matkahuollon etuihin ja tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen.

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake