image-925

Digimarkkinointi ja yrittäjyys

Ura digimarkkinoinnin parissa? Yrittäjyys digitaalisessa ympäristössä?

Digimarkkinoinnin ja yrittäjyyden opintokokonaisuudessa pystyt yhdistämään toisiaan täydentäviä aineita omien tavoitteidesi mukaan. Opinnoissa oppii perusteet digimarkkinoinnista sekä teorian että käytännön tasolla. Opinnot auttavat suunnittelemaan organisaation digimarkkinointia. Opintoihin kuuluu myös perusteet yrittäjyydestä ja yrittäjän urapoluista.

Opintoja voi täydentää laajemmilla kauppatieteiden opinnoilla, joissa perehdytään esimerkiksi markkinoinnin perusteisiin ja johtamiseen. Opintoihin voi sisällyttää myös liikunta- ja hyvinvointialan opintoja tai kasvatustieteen ja psykologian opintoja. Opinnot järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Opintokokonaisuus soveltuu hyvin myös opintovapaata viettävälle. Opinnot edistävät työllistymistä ja yrittäjyyssuunnitelmia sekä selkeyttävät urasuunnitteluasi. Voit kysyä työttömyysetuudella opiskelun mahdollisuudesta TE-toimistostasi ennen opintojen aloittamista.

Digimarkkinoinnin opinnot 17 op

 • Johdanto digimarkkinoinnin opintokokonaisuuteen 2 op
 • Digitaalinen markkinointi 6 op
 • Digimarkkinointia käytännössä  2 op
 • Digitalisoituva kauppa 5,op
 • Digimarkkinoinnin opintokokonaisuuden kokoava jakso 2 op

Mahdollinen kurssilistaus/muu listaus

Digimarkkinointi 17op
Yrittäjyyden perusteet 5 op
Yrittäjyystarinoita 2 op
Markkinoinnin perusteet 5 op
Viestinnän perusteet 5 op
Johtamisen ja johtajuuden perusteet 5 op

Vastuuopettaja

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake

Usein kysyttyä

 • Kyllä voit.

 • Haku koko vuoden opintoihin on jatkuva haku.

 • Opintomaksu lukuvuonna 2023-24 on 2740 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai kertamaksuna. Olet Akatemian opiskelijana oikeutettu täyteen toisen asteen opintotukeen.

  Lue lisää opiskelun kustannuksista ja opintotuesta  täältä.

 • Opiskelijat valitaan hakemusten ja iän perusteella. Opiskelijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Muita pääsyvaatimuksia esimerkiksi koulutustaustaan liittyen ei ole. Tärkeintä on opiskelijan motivaatio ja hakemuksen perusteella arvioidut edellytykset menestyä Työväen Akatemian opinnoissa.

  Poikkeuksena kirjoittamisen opinnot.  Kirjoittamisen opintoihin pyrkivät osoittavat kirjallista osaamistaan laatimalla hakemukseen tekstin otsikolla ”Minä kirjoittajana”.

 • Hakemuksia käsitellään useaan otteeseen kevään ja kesän aikana, joten tiedon opiskelupaikasta saat jo muutaman viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, kesällä tätäkin nopeammin. Saat sähköpostitse hyväksymisilmoituksen, jossa on tietoja myös lukuvuoden aloituksesta. Viesti saapuu turvapostina. Huomioithan, että viesti on avattavissa vain rajoitetun ajan, joten hyväksymisilmoitus kannattaa tallentaa omalle laitteelle.

 • Tiesitkö, että myös työttömyystuella/etuudella opiskelu on mahdollista? Koko opintovuoden lisäksi Akatemiassa on mahdollista opiskella myös yhden lukukauden ajan (parhaiten syyslukukauden) Kielet, viestintä ja kulttuurit -opintolinjalla tai muilla Akatemian opintolinjoilla. Opinnot räätälöidään opiskelijan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä Akatemian opintotoimistoon.