image-1232

Työväen Akatemian kesäkurssi: luovan kirjoittamisen työpaja 05.-08.08.2024

Työväen Akatemian kesäkurssi: luovan kirjoittamisen työpaja, 05. – 08.08.2024 (ma – to)

Taija Tuominen

Oletko kirjoittaja tai kiinnostunut luovasta kirjoittamisesta? Etsitkö uusia keinoja, joiden avulla edistää omaa kirjoittamistasi?

Työväen Akatemian työpajassa käsitellään eri aiheita omaelämäkerrallisesta kirjoittamisesta aina mielikuvituksen maailmoihin. Kurssilla perehdytään faktan ja fiktion suhteeseen, iloon ja inspiraatioon, kirjoittamisen vapautumiseen ja esteistä eroon pääsemiseen.

Lisäksi työpajassa käsitellään faktan ja fiktion suhdetta sekä tärkeitä lyriikan ja proosan rakenneseikkoja. Kirjoittamisen ajankohtaiset asiat tulevat tutuiksi, kuten myös erilaiset apuvälineet, mm. kirjoitusoppaat.

Kurssi sopii sekä aloitteleville että pidemmällä oleville kirjoittajille. Kurssilaiset saavat runsaan materiaalipaketin.

Opettajana toimii Taija Tuominen, joka on hämeenlinnalainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Tuominen on julkaissut muun muassa romaanit Tiikerihai (2000) ja Kuningaskobra (2019). Hän on vetänyt lukuisia kirjoittamisen kursseja, ja julkaissut kirjoitusoppaan Minusta tulee kirjailija.

Hinta ilman majoitusta: 450e (sis. opetus, aamiainen, lounas, päiväkahvi)

Hinta majoituksen kanssa: 525e (sis. opetus, yöpyminen Akatemian hotellissa, aamiainen, lounas, päiväkahvi)

Ohjelma:

Aamiainen: klo 8:30

Opetus: klo 09:00 – 14:00 (lounas klo 11:00)

Päiväkahvi: klo 14:00

Iltapäiväohjelmaa

Lisätietoja:  Ari Niemi, ([email protected], 0407529225)

Ilmoittautuminen: https://akatemia.inschool.fi/browsecourses

Sijainti:

Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Työväen Akatemia sijaitsee kuuden hehtaarin puistotontilla Kauniaisissa, 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Opiston toiminnan sydämenä on jugend-tyylinen päärakennus. Sen ympärille on rakennettu edustavat opetus- ja majoitustilat sekä kirjasto. Kaikki pääkaupunkiseudun ja Kauniaisten palvelut ovat hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilla.