fbpx

Yhteiskuntatieteet ja valtiotieteet

Työväen Akatemia > Tutustu opintoihin > Yhteiskuntatieteet ja valtiotieteet

Yhteiskuntatieteiden opiskelu - Valtiotieteiden opiskelu

Kiinnostaako valtiotieteet ja yhteiskuntatieteet? Haluatko valmennusta yliopisto-opintoihin? Aloita politiikan ja viestinnän tutkimuksen, poliittisen historian , maailmanpolitiikan ja sosiaalitieteiden ja sosiaalityön tai yhteiskunnallisen muutoksen opinnot Akatemiassa!

Yhteiskuntatieteiden opiskelu ja valtiotieteiden opiskelu mahdollistaa suuntautumisesi politiikan ja viestinnän tutkimuksen , maailmanpolitiikan opiskeluun tai sosiaalitieteiden opiskeluun. Vuoden aikana teet valntasi mukaan yhdet tai kahdet yliopistolliset perusopinnot (25 – 50 op).  Opiskelet siis ensimmäisen vuoden yliopisto-opinnot, jotka voit myöhemmin liittää tutkintoosi.

Yhteiskuntatieteiden ja valtiotieteiden opinnoissa voit tavoitella opiskelupaikkaa avoimen väylän kautta. Avoimen väylän kautta voit keväällä hakea moniin yhteiskuntatieteen opintoihin suoraan Akatemiasta. Merkittävä osa opiskelijoistamme on päässyt avoimen väylän ansiosta suoraan yliopistoon opiskelemaan mm. politiikan tutkimusta, valtio-oppia, viestintää, sosiaalitieteitä tai poliittista historiaa. Katso tästä Akatemiassa opiskelleiden Amandan ja Ollin esimerkki: “Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”.

Yhteiskuntatieteiden opiskelu ja valtiotieteiden opiskelu on myös parasta valmentautumista pääsykokeisiin!

Kutsumuksena yhteiskuntatieteet ja valtiotieteet? Täytä hakulomake alla!

Tutustu opinto-ohjelmiin:

Lisätietoja:

Sosiaalitieteet
YTM Mari Ervast
mari.ervast@akatemia.org,
puh. 040 738 4089

Politiikan ja viestinnän tutkimus
FL, YTM Ari Niemi
ari.niemi@akatemia.org

puh. 040 752 9225