image-1417

Englanti

Englannin kielen opinnot etenevät omien tavoitteidesi mukaan. Kasvata peruskielitaitoa tai haasta itsesi uudelle tasolle!

 

Työskentelet natiiviopettajien johdolla niin suullisessa kuin kirjallisessa vuorovaikutuksessa. Kursseja on tarjolla myös kirjallisuudessa, kielitieteessä, kääntämisessä, ääntämisessä sekä luovassa kirjoittamisessa. Voit keskittyä pelkästään englannin kielen opiskeluun tai yhdistää opinto-ohjelmaasi muita kieliä ja opintoja kiinnostuksesi ja tavoitteidesi mukaan. Jos tähtäät englanninopettajaksi, suosittelemme kasvatustieteen opintoja kieliopintojen rinnalle.

Englannin valintakoevalmennus

Englannin kielen pääkoevalmennus kestää koko lukuvuoden. Englannin valmennusohjelma muodostuu seitsemästä opintojaksosta, joissa perehdyt laaja-alaisesti valintakokeissa tarvitsemiisi keskeisiin aihepiireihin kuten kielitieteeseen, kielioppiin ja kirjallisuuteen. Valmennusohjelma huipentuu keväällä englannin valintakoevalmennuskurssiin. Englannin valmennusohjelma sisältyy Akatemian opiskelijoilla opintomaksuun.

Lähtötaso

Englannin kielen opintojen lähtötasona on lukion pitkä oppimäärä tai vastaavat taidot. Englannin kielen opinnot jakautuvat kieliopintoihin ja kulttuuriopintoihin. Kulttuuriopintoihin sisältyy englantia puhuvien maiden, englanninkielisen kirjallisuuden ja elokuvan tuntemukseen keskittyvät opintojaksot. Kieliopinnoissa hiotaan englannin kielen suullista ja kirjallista käyttöä sekä perehdytään  kääntämiseen, englannin kielen historiaan ja englannin käyttöön erilaisissa työelämän tilanteissa.

Ulkomaille opiskelemaan?

Ulkomailla opiskelusta kiinnostuneille tarjoamme tukea opintopaikan etsimisessä ja hakemisessa. Kysy tarkemmin ohjaavalta opettajaltasi.

Tutustu tarkemmin kieliin

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake

Usein kysyttyä

  • Kyllä voit.

  • Haku koko vuoden opintoihin on jatkuva haku.

  • Opintomaksu lukuvuonna 2023-24 on 2740 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai kertamaksuna. Olet Akatemian opiskelijana oikeutettu täyteen toisen asteen opintotukeen.

    Lue lisää opiskelun kustannuksista ja opintotuesta  täältä.

  • Opiskelijat valitaan hakemusten ja iän perusteella. Opiskelijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Muita pääsyvaatimuksia esimerkiksi koulutustaustaan liittyen ei ole. Tärkeintä on opiskelijan motivaatio ja hakemuksen perusteella arvioidut edellytykset menestyä Työväen Akatemian opinnoissa.

    Poikkeuksena kirjoittamisen opinnot.  Kirjoittamisen opintoihin pyrkivät osoittavat kirjallista osaamistaan laatimalla hakemukseen tekstin otsikolla ”Minä kirjoittajana”.

  • Hakemuksia käsitellään useaan otteeseen kevään ja kesän aikana, joten tiedon opiskelupaikasta saat jo muutaman viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, kesällä tätäkin nopeammin. Saat sähköpostitse hyväksymisilmoituksen, jossa on tietoja myös lukuvuoden aloituksesta. Viesti saapuu turvapostina. Huomioithan, että viesti on avattavissa vain rajoitetun ajan, joten hyväksymisilmoitus kannattaa tallentaa omalle laitteelle.

  • Tiesitkö, että myös työttömyystuella/etuudella opiskelu on mahdollista? Koko opintovuoden lisäksi Akatemiassa on mahdollista opiskella myös yhden lukukauden ajan (parhaiten syyslukukauden) Kielet, viestintä ja kulttuurit -opintolinjalla tai muilla Akatemian opintolinjoilla. Opinnot räätälöidään opiskelijan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä Akatemian opintotoimistoon.

Olisiko sittenkin joku näistä sinun juttusi