image-1419

Espanja

Espanjan kieli haltuun vuodessa

 

Espanjan kielen opiskelu etenee alkeista lähtien intensiivisesti koko lukuvuoden. Vuodessa opiskellaan lukion lyhyttä oppimäärää vastaavat taidot. Vuoden aikana otat uuden kielen tukevasti haltuun! Tämä luo vahvan ja systemaattisen pohjan myös espanjan kielen opintojen jatkamiselle. Espanjan alkeista aloittaneita opiskelijoita on päässyt yliopistoon espanjaa pääaineena opiskelemaan Akatemia-vuoden jälkeen.

Espanjaa lukion oppimäärän verran opiskelleille kokonaisuus toimii erinomaisena kertauksena ja syventämisenä. Aiemmin espanjaa opiskelleet voivat tulla mukaan heti syyslukukauden alussa tai viimeistään puolivälissä. Opintoja on mahdollista laajentaa itsenäisenä opiskeluna.

Espanjankielisen kulttuurin ominaispiirteisiin perehdytään alusta alkaen. Peruskielitaidon kartuttamisen lisäksi tutustutaan myös espanjankielisten maiden yhteiskuntiin ja kulttuureihin niin Euroopassa kuin Latinalaisessa Amerikassa.

Kehität niin suullisia kuin kirjallisia vuorovaikutustaitojasi. Kertaat ja syvennät kieliopin hallintaa, mm. kaikki vaikeimmat verbimuodot.

Espanjan kielen opintoja on tarjolla avoimen yliopiston opintoina 14 op, lisäksi itsenäistä työskentelyä sovitusti. Opintovuoden alussa teet hops-suunnitelman ohjaavan opettajan kanssa.

”Yksi vuosi voi muuttaa elämän ja uran suunnan”

On aivan eri asia opiskella hyvässä ryhmässä hyvän opettajan johdolla kuin yksin verkossa. Lisäksi saat ystäviä ja elät täyttä opiskelijan elämää!

Täytä hakulomake

Usein kysyttyä

  • Kyllä voit.

  • Haku koko vuoden opintoihin on jatkuva haku.

  • Opintomaksu lukuvuonna 2023-24 on 2740 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai kertamaksuna. Olet Akatemian opiskelijana oikeutettu täyteen toisen asteen opintotukeen.

    Lue lisää opiskelun kustannuksista ja opintotuesta  täältä.

  • Opiskelijat valitaan hakemusten ja iän perusteella. Opiskelijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Muita pääsyvaatimuksia esimerkiksi koulutustaustaan liittyen ei ole. Tärkeintä on opiskelijan motivaatio ja hakemuksen perusteella arvioidut edellytykset menestyä Työväen Akatemian opinnoissa.

    Poikkeuksena kirjoittamisen opinnot.  Kirjoittamisen opintoihin pyrkivät osoittavat kirjallista osaamistaan laatimalla hakemukseen tekstin otsikolla ”Minä kirjoittajana”.

  • Hakemuksia käsitellään useaan otteeseen kevään ja kesän aikana, joten tiedon opiskelupaikasta saat jo muutaman viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, kesällä tätäkin nopeammin. Saat sähköpostitse hyväksymisilmoituksen, jossa on tietoja myös lukuvuoden aloituksesta. Viesti saapuu turvapostina. Huomioithan, että viesti on avattavissa vain rajoitetun ajan, joten hyväksymisilmoitus kannattaa tallentaa omalle laitteelle.

  • Tiesitkö, että myös työttömyystuella/etuudella opiskelu on mahdollista? Koko opintovuoden lisäksi Akatemiassa on mahdollista opiskella myös yhden lukukauden ajan (parhaiten syyslukukauden) Kielet, viestintä ja kulttuurit -opintolinjalla tai muilla Akatemian opintolinjoilla. Opinnot räätälöidään opiskelijan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä Akatemian opintotoimistoon.

Olisiko sittenkin joku näistä sinun juttusi