fbpx

Opintomatkat

Opintomatkat ja erilaiset vierailut ovat olennainen osa Akatemian opintovuotta. Panostamme kansainvälisyyteen ja erilaisten kulttuurien tuntemukseen. Myös työ- ja opiskelumahdollisuudet löytyvät tänä päivänä usein kansainvälisistä ympäristöistä.

Järjestämme vuosittain useita opintomatkoja eri puolille maailmaa. Matkat ovat kiinteä, mutta vapaaehtoinen osa opintoja. Opintomatkoihin sisältyy usein edeltäviä luentoja ja seminaareja, joista osa on pakollisia opintomatkoille osallistumiselle. Pääsääntöisesti voit osallistua enintään kahdelle opintomatkalle vuoden aikana.

Viime vuosina opiskelijamme ovat mm. tutustuneet opiskelumahdollisuuksiin Skotlannin yliopistoissa, vierailleet Euroopan Parlamentissa, Komissiossa ja Neuvostossa sekä NATO:n päämajassa Brysselissä ja tutustuneet Kiinan nykykulttuuriin ja historiaan mm. Pekingissä, Xi’anissa, Chongqingissa ja Shanghaissa. Olemme tehneet opintomatkoja myös Roomaan, Napoliin, Pietariin, Oxfordiin ja Berliiniin. Potentiaalisesti järjestämme reissun lukuvuonna 2019-20 Afrikkaan (Kenia/Etiopia).

Matkat tehdään yleensä lentäen. Tutkimme paraikaa, miten parhaiten voisimme korvata lentämisestä aiheutuvat päästöt.

Scroll Up
×