image-1726

Kehonhuoltoa

Kaipaatko rentoutumista ja hyvinvointia kokouspäivän ohelle?

Tarjoamme mahdollisuuden varata joogatunnin tai terve selkä -kehonhuollon osaksi kokouspäivääsi. Pieni hetki rentoutumista ja kehonhuoltoa istumisen keskellä voi tehdä ihmeitä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Räätälöimme tunnit juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi ja voimme ottaa vastaan jopa 25 henkilön ryhmiä kerrallaan. Hinta on 250€ tunnilta, ja ryhmäkoon suurentuessa voitte varata useamman tunnin, jotta kaikki saavat nauttia rentouttavasta kokemuksesta.

Anna meille mahdollisuus tehdä kokouspäivästänne ainutlaatuinen ja rentouttava kokemus!

image-1730
image-1728

Virkistyspäivä

Haluatko tehdä tapahtumastasi tai kokouksestasi entistäkin monipuolisemman ja hauskemman? Meillä on tarjota sinulle erilaisia välineitä, joita voit lainata ja hyödyntää virkistypäivien, kesäkisojen, juhlien tai kokousten oheen järjestettävissä pelihetkissä.

Lainattavissa on mölkkyä, petanquea, krokettia, palloja ja tikkataulu tikkoineen – kaikki tarvittava hauskojen ja rentouttavien pelihetkien järjestämiseen. Mikä olisikaan parempi tapa virkistää mieltä ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta kuin yhdessä pelaaminen ja kilvoittelu?

Entäpä kesäkisat eri toimintapisteineen? Luo unohtumattomia hetkiä ja innosta osallistujia kilpailemaan eri lajeissa ja aktiviteeteissa, joita tarjoamme. Olipa kyseessä sitten mölkynheitto, petanque-turnaus tai tikkakilpailu, meillä on välineet ja tilat, jotka luovat täydellisen pohjan kesäkisoille.

Voitte myös napata mukaan sauvakävely-sauvat ja lähteä virkistävälle lenkille läheisen Gallträsk-järven ympäri. Nauti raikkaasta ulkoilmasta ja kauniista maisemista samalla kun saat liikuntaa ja virkistystä kehollesi ja mielellesi.

 

Virtuaaligolf

Haluatko tehdä kokous- tai majoituselämyksestäsi entistäkin ikimuistoisemman? Nyt voit ottaa golfin mukaan! Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta virtuaaligolfkokemuksesta, suoraan Työväen Akatemian tiloissa.

Yhteistyössä Grani Golfin kanssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia golfista keskellä kaupunkia. Unohda perinteiset tauot ja vaihda ne golfin pelaamiseen suoraan kokoustilan tai majoitusmukavuutesi välittömässä läheisyydessä.

Koe golfinnostuksen huuma ja varaa vuorosi nyt helposti ja kätevästi tästä linkistä. Varaa

Älä jää odottamaan seuraavaa lomaa tai vapaa-aikaa – tee elämyksestäsi täydellinen jo tänään

image-1796

Lisää aktiviteetteja tulossa….

Otamme myös ehdotuksia vastaan ja järjestetään teille mieluisaa tekemistä kokousten tai juhlien oheen.

Ota yhteyttä [email protected] niin suunnitellaan teille unohtumaton päivä!